La nostra història

Teatre per a tothom

Addaura, és una paraula italiana que dona nom a unes coves paleolítiques que estan a la Muntanya Pellegrino de Palerm. En una d’elles, a la pedra, hi han dibuixades unes figures humanes. Formen un cercle com si ballessin.  Les vaig descobrir per casualitat i crec que ens esperaven, en silenci, per obsequiar-nos amb el nom de la companyia. Meravelles de la vida.

Teia Moner

El projecte

Ho hem fet

El grup teatral fonamenta el seu treball en la inquietud d’exploració i experimentació fusionant les disciplines escèniques. Per la meva part deixo fluir amb rigor i entusiasme tot el meu imaginari i les tècniques teatrals que, durant més de quaranta anys, he treballat en alguns moments de la meva carrera artística i l’equip d’els actors-ballarins aporten tota la seva capacitat i creativitat, generant plegats una fructífera sinergia artística.

Vuit somiadors

La companyia

Teia Moner

Directora artística d'Addaura Teatre Visual. És actriu, maga, titellaire, escriptora, mestra i pedagoga terapèutica. Ha guanyat diversos premis al llarg de la seva carrera. Podeu endinsar-vos en el seu ric imaginari si entreu a la pàgina web.

Cristina Bertran

Co-fundadora d'Addaura Teatre Visual. Es forma en dansa contemporània, clàssica, jazz i claqué en diferents escoles: SA NAU Dansa, Escola Anna Maleras, Maxime d’Harroche entre d'altres. És diplomada en Logopèdia, Educació Especial i Tècnica en Educació Emocional.

Julian Rico

Ballarí, coreògraf i artista multidisciplinar. Va cursar estudis de dansa, arts plàstiques i audiovisuals. Ha actuat a diferents països de la Comunitat Europea. És professor de dansa contemporània.

Helena Rodriguez

S’inicia al món de la dansa clàssica als 6 anys. Després treballa diferents tècniques com jazz, contemporani, dansa teatre, lindy hop, i altres disciplines teatrals com clown, màgia, interpretació i manipulació d’objectes. També és coreògrafa i professora de dansa.

Miquel Espinosa

Pedagog. Professor de teatre i mim. Tècniques de gravació d’àudio per a vídeo i TV a IDEP (BCN). Integrant del grup musical VIA QUARTA i TRANSVIA. Tècnic de so Centre Dramàtic Generalitat Catalunya. Edició de bandes per a T de Teatre, Tricicle i Josep M Pou, entre d'altres.

Olga Lladó

Ballarina, coreògrafa i professora de dansa. Graduada a l'Instiut del teatre de Barcelona en l'especialitat de contemporani i becada en el Workshop international de Praha. Ha treballat amb Les Impuxibles, Umma Umma Dance, Aracaladanza, Habemus Corpus, entre d’altres.

Vassil Lambrinov

Neix a Sofia (Bulgària). Als set anys comença amb el seu pare a estudiar música i violí. Estudis superiors a FolkwangHochschulefürMusik d'Essen (Alemanya). Col·labora amb l'OBC i Orquestra del Liceu entre d'altres. És membre del grup de pop Blaumut.

Laia Mora

Graduada a l'Institut de Teatre de Barcelona en dansa contemporània. Professora de dansa i coreògrafa. Ha treballat amb Sol Picó i Jana Bitterovà entre d'altres. Ha estat en diferents companyies com Carne Agonizante de Brasil, Teatre el Molino de Barcelona i Cia Psicoproject.

Disfruta d'una experiència compartida

Vols il·lusionar-te amb nosaltres?

caCA
Saltar al contingut