La nostra història

Teatre per a tothom

Addaura, és una paraula italiana que dona nom a unes coves paleolítiques que estan a la Muntanya Pellegrino de Palerm. En una d’elles, a la pedra, hi han dibuixades unes figures humanes. Formen un cercle com si ballessin.  Les vaig descobrir per casualitat i crec que ens esperaven, en silenci, per obsequiar-nos amb el nom de la companyia. Meravelles de la vida.

Teia Moner

El projecte

Ho hem fet

Fa molts anys, la meva filla i ballarina, Cristina Bertran em va proposar la creació d’un espectacle de dansa amb companys seus de promoció. Després de rumiar-ho vaig decidir crear un grup teatral que fonamenta el seu treball en la inquietud d’exploració i experimentació fusionant les disciplines escèniques.

Deixo fluir amb rigor i entusiasme tot el meu imaginari i les tècniques teatrals que, durant més de quaranta anys, he treballat en alguns moments de la meva carrera artística en aquest projecte creatiu que es diu Addaura Teatre Visual.

Vuit somiadors

La companyia

Teia Moner

Directora artística d'Addaura Teatre Visual. És actriu, maga, titellaire, escriptora, mestra i pedagoga terapèutica. Ha guanyat diversos premis al llarg de la seva carrera. Podeu endinsar-vos en el seu ric imaginari si entreu a la pàgina web.

Cristina Bertran

Co-fundadora d'Addaura Teatre Visual. Es forma en dansa contemporània, clàssica, jazz i claqué en diferents escoles: SA NAU Dansa, Escola Anna Maleras, Maxime d’Harroche entre d'altres. És diplomada en Logopèdia, Educació Especial i Tècnica en Educació Emocional.

Gerald Sommier

Artista polifacètic, de formació ballarí i d'origen francès. Es va formar a París i després va seguir a Barcelona com a professional. Professor de dansa i coreògraf.

Helena Rodriguez

S’inicia al món de la dansa clàssica als 6 anys. Després treballa diferents tècniques com jazz, contemporani, dansa teatre, lindy hop, i altres disciplines teatrals com clown, màgia, interpretació i manipulació d’objectes. També és coreògrafa i professora de dansa.

Miquel Espinosa

Pedagog. Professor de teatre i mim. Tècniques de gravació d’àudio per a vídeo i TV a IDEP (BCN). Integrant del grup musical VIA QUARTA i TRANSVIA. Tècnic de so Centre Dramàtic Generalitat Catalunya. Edició de bandes per a T de Teatre, Tricicle i Josep M Pou, entre d'altres.

Olga Lladó

Ballarina, coreògrafa i professora de dansa. Graduada a l'Instiut del teatre de Barcelona en l'especialitat de contemporani i becada en el Workshop international de Praha. Ha treballat amb Les Impuxibles, Umma Umma Dance, Aracaladanza, Habemus Corpus, entre d’altres.

Vassil Lambrinov

Neix a Sofia (Bulgària). Als set anys comença amb el seu pare a estudiar música i violí. Estudis superiors a FolkwangHochschulefürMusik d'Essen (Alemanya). Col·labora amb l'OBC i Orquestra del Liceu entre d'altres. És membre del grup de pop Blaumut.

Laia Mora

Graduada a l'Institut de Teatre de Barcelona en dansa contemporània. Professora de dansa i coreògrafa. Ha treballat amb Sol Picó i Jana Bitterovà entre d'altres. Ha estat en diferents companyies com Carne Agonizante de Brasil, Teatre el Molino de Barcelona i Cia Psicoproject.

Disfruta d'una experiència compartida

Vols il·lusionar-te amb nosaltres?

caCA