Museu Internacional dels Titelles de Catalunya

Teia Moner

MIT

El MIT és un projecte que neix de la mà d’una dona creadora, Teia Moner, i pretén ser un punt de trobada del món titellaire i un emplaçament on hi conflueixin totes les disciplines de les arts escèniques, visuals i plàstiques, des de la tradició a l’avantguarda.

Masia Can Falguera

El Museu

S’ubica a la Masia de Can Falguera a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) és un edifici històric amb elements medievals, gòtics, modernistes i noucentistes. Està inclòs en el catàleg de béns a protegir del patrimoni cultural català. Allà hi trobarem una col·lecció incomparable de titelles del món que inclou peces dels segles XIX a XXI. Històries del patrimoni mundial d’un temps passat i present.

Aquí hi trobaràs una col·lecció de titelles de tot el món amb peces úniques i singulars en un lloc inspirador on aprendre, divertir-se i experimentar. Un espai obert a altres expressions artístiques on compartir experiències a través de la mirada transgressora i valent que l’art ens ofereix. Un punt de trobada que vol contribuir en la construcció d’una societat més lliure i amb esperit crític.

Addaura Teatre Visual

Seu estable

A partir d’ara Addaura Teatre Visual comença un nou període. El MIT passarà a ser la seu estable de la nostra companyia, des d’on prepararem els nostres espectacles i planificarem la temporada.

Comencem aquesta nova etapa amb entusiasme i amb nous objectius que giraran en quatre eixos: la creació, l’experimentació, la producció i la posada en escena de nous espectacles amb projecció nacional i internacional.

Disfruta d'una experiència compartida

Vine a veure'ns al MIT

caCA
Saltar al contingut