Addaura a la Fira Tàrrega

Ja estem instal.lades a la FiraTàrrega!!! Amb moltes ganes de parlar amb vosaltres!! De conèixer-vos!! De que ens conegueu!! D’explicar-vos i que ens expliqueu!! Amb molta il.lusió d’endinsar-vos al nostre món!!! Ens trobareu a La Llotja! A l’estand 33!!!! Ya estamos instaladas en la FiraTarrega - La Llotja!! Con muchas ganas de hablar con vosotrxs!! De conoceros!! De que nos conozcáis!! De explicaros y que nos expliquéis!! Con mucha ilusión de adentraros en nuestro mundo!!! Nos encontraréis en La Llotja! En el estand 33!


Entradas destacadas
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 ADDAURA TEATRE VISUAL
 

6646_10529_ciatre_logo.jpg
loco ttp amb fons.png
1 LOGO ESCENA FAMILIAR.jpg
LOGOTIPunima-Catalunya.jpg
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus