UNA GRAN CRÍTICA: BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Feu clic a l'enllaç:

http://continguts-lameva.barcelona.cat/districtecultural/ca/el-circ-ple-de-m%C3%A0gia-de-mobilus

El circ ple de màgia de Mobilus

05/11/2017

Addaura Teatre Visual triomfa convertint en dansa l'essència d'Alexander Calder

En el circ d'Alexander Calder hi ha elefants, foques i cavalls. Hi ha domadors i ballarins. Mags i ombres xineses. Projeccions i llums... Hi ha màgia... Hi ha art.

En el circ d'Alexander Calder tot es mou. Tot balla. Res està quiet. Tot és en moviment.

L'artista nord-americà va ser el primer a fer que l'art ballés quan es va inventar els mòbils, unes peces que després s'han popularitzat i que ara adornen molts bressols i entretenen a molts nadons. I ara, una companyia de teatre visual, Addaura Teatre, ha convertit l'essència del seu art en espectacle per a tota la família. No és que Mobilus expliqui qui va ser Calder, que va néixer a finals del segle XIX i va morir a Nova York el 1976, ni que era amic de Miró, ni el seu pas de la figuració a l'abstracció per després conquerir el moviment, però tot està, d'una o una altra manera, a sobre de l'escenari: els seus colors, la recerca sobre l'equilibri, sobre el moviment, els mòbils que es va inventar i va posar a ballar... fins i tot el circ en miniatura que va construir i amb el que jugava i feia gaudir als seus amics.

I està tot en un espectacle que barreja llenguatges i que cuida els detalls amb la mateixa precisió que faria un espectacle pensat per a públic adult. El resultat és una hora de música, color, ball i màgia que els més petits s'empassen amb un somriure als llavis, alguna exclamació de sorpresa i deixant-se portar pel ritme de la música que se'ls ha encomanat als peus. Així ha estat a Can Clariana Cultural que s'ha omplert de nenes i nens, mares i pares, i fins i tot alguns avis, per seguir aquest espectacle, un dels més demanat pels centres cívics en aquesta segona edició del Barcelona Districte Cultural. Sense anar més lluny, divendres vinent es presentarà a l'escenari dels Lluïsos d'Horta.

#ACTUACIONS #PREMSA #MOBILUS

Entradas destacadas
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 ADDAURA TEATRE VISUAL
 

6646_10529_ciatre_logo.jpg
loco ttp amb fons.png
1 LOGO ESCENA FAMILIAR.jpg
LOGOTIPunima-Catalunya.jpg
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus