OBRES EN REPERTORI

 

KLÉ

 

Segons Paul Klee, "un dibuix és una línia que surt a passejar".

Quina manera més meravellosa d’entrar en el seu imaginari i caminar amb ell.

La dansa,  la màgia, la manipulació d'objectes, els pallassos, els titelles, la llengua de signes i el  teatre negre ens han permès explorar la seva obra i descobrir el pintor Klee, el  músic, el titellaire, l'escultor, el filòsof i el mestre de la BAUHAUS.

Les músiques les ha compost en Vassil Lambrinov component de BLAUMUT. I toca en directe.

Espectacle per a públic familiar

 

EMBROSSA'T

És una obra basada en la poesia visual de Joan Brossa on es barregen dansa, màgia, objectes, projeccions, titelles i ombres. Una investigació que ens porta a encaixar-ho tot sense perdre el significat que l’autor vol transmetre en cadascuna de les seves obres. Tot aquest treball té el suport i l'assessorament de la Fundació Joan Brossa.

Finalista als Premis MAX 2018

Espectacle per a públic familiar

 

MOBILUS

 

Espectacle de teatre visual per a tots públics amb màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ inspirat en l’obra de l'artista americà Alexander Calder. Una explosió creativa en moviment.

Nominat als Premis MAX 2017

Espectacle per a públic familiar

Conte que ha fet l'Associació ALAS perquè els nenes i nenes amb TEA (Trastorn Espectre Autista)  puguin gaudir de l'espectacle MOBILUS. Actuació 6 de maig 2017 al CC Tomasa Cuevas de les Corts de Barcelona, dins la Campanya Teatre Accessible.

IL·LUMINARIUM

 

En el teatre com en altres disciplines artístiques, la llum té un paper molt important. És una eina que es fa servir per fer visible l'espai però també adopta formes simbòliques i significatives.
IL·LUMINARIUM, és una proposta escènica per a tots públics en la que podem veure els diferents tipus d’il·luminació que es poden utilitzar en la dramatúrgia teatral.
Aquest treball integra diferents fragments dels espectacles:
Embrossa’t inspirat en l’obra del poeta visual català Joan Brossa i de Mobilus inspirat en l’obra de l’artista plàstic americà Alexander Calder, en el que la llum és un element bàsic i essencial per desenvolupar l’escena. Utilitzem ombres, llum negra, leds i projeccions. És musical i no hi ha text.
En campanyes escolars es fa un col·loqui amb el públic per explicar les diferents tècniques d’il·luminació que s’han fet servir i la importància de la llum en qualsevol obra teatral o musical.

© 2016 ADDAURA TEATRE VISUAL
 

6646_10529_ciatre_logo.jpg
loco ttp amb fons.png
1 LOGO ESCENA FAMILIAR.jpg
LOGOTIPunima-Catalunya.jpg
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus